LOVE: m’n telefoon

Mijn telefoon en ik, inmiddels zijn we min of meer onafscheidelijk. Ik zit er (nog net niet) niet dag en nacht aan vastgeplakt maar gebruik mijn telefoon echt enorm veel. Zeker als ik lange dagen in het ziekenhuis heb of onderweg ben vindt ik het heerlijk om te kunnen schrijven en fotograferen onderweg en dit meteen te verwerken in blogs. Bellen maar vooral eigenlijk Whatsapp. Instagram, want foto’s maak ik de hele dag door én ik blog er ook regelmatig op.

Momenteel heb ik een iPhone SE, voor mij de perfecte combinatie tussen de looks van de 5s en de functies van de iPhone 6. Telkens als ik mijn abonnement mocht verlengen zijn het de laatste jaren iPhone’s geweest, soms bij een gunstige deal al meteen de nieuwere toestellen, soms net een toestel van het jaar ervoor. In tussen tijd zijn er natuurlijk alweer nieuwe modellen bijgekomen waaronder de iPhone X. Volgend jaar mag ik hem weer verlengen en ben ik inmiddels alvast een beetje aan het rondkijken wat mijn volgende opties zijn. Los een toestel kopen vindt ik echt een té grote uitgave maar in combinatie met een iPhone X abonnement bij bijvoorbeeld T-Mobile is het het overwegen waard. Want als je bedenkt wat je voor die prijs allemaal wel niet kunt kopen: een nagellak rek vol met 100 Essie lakjes, op vakantie – wel vaker ook – of wat dacht je van héél veel beauty items. Ik wacht dus nog even met enkel en alleen die nieuwe iPhone X.

Terug naar mijn liefde voor iPhone’s. Een goede camera is voor mij toch wel een van de belangrijkste features en die zit zeker op bij de iPhone. De camera vind ik echt GEWELDIG. Hij maakt scherpe, duidelijke foto’s. Kan jij je nog herinneren dat de eerste mobieltjes niet eens een camera hadden? En later een camera die ZO weinig megapixels had waardoor je alleen van die korrelige foto’s ermee kon maken? Ik kan me dit echt niet meer voorstellen!

Daarnaast heb ik talloze hoesjes voor mijn technische liefde. Een hoesje is echt geen overbodige luxe voor mijn toestel. Hoewel ik er echt heel zuinig mee om ga laat ik hem regelmatig door mijn MS klunzigheid vallen. Godzijdank is het scherm nog nooit gebarsten – afkloppen, en wel meteen – maar wat bescherming kan dus geen kwaad. Mijn laatste lievelingscover is toch wel de croissant van Pluk Amsterdam, je ziet hem hier in een van mijn favorites van het afgelopen jaar. Meteen een goede cadeautip voor onder die kerstboom, telefoon hoesjes zijn altijd goed! Online vindt je ‘m hier bij Pluk Amsterdam 

Ben jij Team Apple of Team Android?

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.