LUSH | LEMONY FLUTTER

Lemony Flutter van Lush staat in de beautywereld bekend als een soort holy grail voor je nagelriemen. Deze stond al een tijdje op mijn wishlist lijstje maar eigenlijk kwam het er maar niet van dat ik ook daadwerkelijk de Lush winkel bezocht of er iets kocht. Inmiddels heb ik ‘m eindelijk in mijn bezit, tijd om Lemony Flutter te testen!

Ik had al veel goede verhalen gehoord en gelezen over Lemony Flutter, en aangezien zowel mijn nagels als handen in de winter wel wat extra verzorging kunnen gebruiken was ik dus heel benieuwd of het ook mijn ‘holy grail’ zou worden. Lemony Flutter is een verzorgende crème voor je nagelriemen, maar is zo multifunctioneel dat je het ook voor overige droge plekjes op je lichaam kunt gebruiken. Handig!

Lush Lemony Flutter About That Blonde review

Verpakking & ingrediënten.

Van de verpakking wordt ik al helemaal vrolijk! Het potje is zwart, stevig (met perfect sluitende deksel) en is met het bekende lush lettertype gedecoreerd. Er zit 50 gram verzorgende boter in. Vooraf leek het me een prijzig potje maar er zit echt heel veel in. Je krijgt het zeker ook niet zomaar op want je hebt namelijk maar heel weinig nodig om al je nagels in te smeren.

Op de achterkant van het potje staan de ingrediënten. Lush maakt gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, en ook test Lush niet op dieren. Ik heb de ingrediënten hieronder even opgesomd. Er zitten veel verzorgende oliën in de handcrème zoals avocado-olie, soja-olie, bijenwas en sheaboter. Deze werken hydraterend én voedend. Precies wat het hoort te doen.

Ingrediëntenlijst:
Verse Biologische Citroeninfusie (Citrus limonum), Fair Trade Sheaboter (Butyrospermum parkii), Bijenwas (Cera alba), Lanoline (Lanolin), Soja-olie (Glycine soja), Biologische Avocado-olie, Biologische Lijnzaadolie, Mangoboter (Mangifera indica), Extra Virgin Kokosolie (Cocos nucifera), Castorolie (Ricinus communis), Parfum, Biologische Koudgeperste Tarwekiemolie (Triticum vulgare), Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Lavendelolie (Lavandula augustifolia),Afrikaanse Goudsbloemolie (Tagetes minuta), Blauwe Kamille-olie (Chamomilla recutita) , Triethanolamine, Stearinezuur, Cetearyl Alcohol, *Limonene,  *Linalool, Methylparabeen, Propylparabeen.

Zodra je het potje opendraait komt de frisse citroen geur je tegemoet.  De substantie is lekker dik van structuur en ziet eruit als boter. Tijdens het uitsmeren verandert de boter in een olie waardoor je echt maar heel weinig nodig hebt.

Lemony Flutter voelt vrij vet aan, maar de oliën trekken lekker snel in. Wel zo fijn! Ik merk echt verschil sinds ik de Lemony Flutter gebruik, ik heb minder last van droge velletjes en mijn handen zijn lekker zacht! Ik snap de hype wel en inmiddels is dit wel een van mijn vaste verzorgingsproducten. Love it! Lemony Flutter blijft na openen ruim één jaar houdbaar, flink smeren dus.

50 ML | €10,95 | LUSH

Wat is jullie favoriete hand en nagel verzorging?

Delen:

7 Reacties

 1. 26 januari 2018 / 11:01

  Hm dat klinkt fijn! Ik vind nagelriemcrème klinken als een beetje een onzinproduct, maar volgens mij kan het wel erg fijn zijn om het te hebben. Malou x

  • Mariel
   Auteur
   26 januari 2018 / 11:58

   Hij is heel fijn! Niet alleen voor je nagelriemen maar ook voor je handen en andere droge plekjes. Ik dacht ook dat hij een beetje overrated was maar echt een aanrader!

 2. 26 januari 2018 / 17:44

  Ik moet nog steeds eens producten van Lush gaan proberen. Wil ik al jaren doen maar uiteindelijk nog niets van gekocht. Lijken me altijd erg fijne producten.

  • Mariel
   Auteur
   29 januari 2018 / 12:31

   Ik heb er ook nog niet zoveel uitgeprobeerd, ze hebben wel onwijs veel leuke dingen die ik ook nog eens wil proberen!

 3. 27 januari 2018 / 20:46

  Lemony Flutter is inderdaad een erg fijn product. Ik heb het al lang niet meer gebruikt. Wanneer ik weer bij Lush ben neem ik zeker weer eens zo’n potje mee!

 4. 28 januari 2018 / 21:37

  Oeh ik had deze ooit en was helemaal vergeten dat het bestond, maar dit is inderdaad zo fijn! Misschien toch weer eens langs de Lush gaan… 🙂

 5. 30 januari 2018 / 15:35

  Deze ruikt heerlijk maar werkt voor mij niet echt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.