MAC Longwear Waterproof Brow set Emphatically Blonde

MAC Longwear Waterproof Brow set Emphatically Blonde

 

Ik doe eigenlijk vrij weinig met mijn wenkbrauwen. Het enige wat ik gebruik is een gel om te in model te houden. Even doorkammen en klaar dus. Laatst was er flinke korting bij de Douglas en had ik nog wat cadeaubonnen liggen, hoog tijd om ze eens te gebruiken. Normaal gesproken koop ik eigenlijk nooit iets van MAC, maar met de korting was het een stuk aantrekkelijker om wat aan te schaffen. Ik koos uiteindelijk voor een wenkbrauw gel.

Een wenkbrauwgel met kleur heeft mijn voorkeur, hierdoor zijn ze net even iets meer aangezet en aanwezig. Deze gel is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren waarvan ik de lichtste heb gekozen: emphatically blonde. Ik was even bang dat hij té licht zou zijn maar hij is perfect! Doordat er zoveel kleuren zijn is er voor ieder wat wils.

Het borsteltje is smal toelopend en klein van stuk. Hierdoor kam je gemakkelijk door de haartjes heen. Het effect is subtiel maar geeft de wenkbrauwen net wat meer vorm, aanwezigheid en kleur. Top!

Ik vind hem heel fijn, hij verslaat op dit moment de brow drama van Rimmel die ik voorheen gebruikte. Het borsteltje vind ik fijner en je hebt weinig nodig. Ik gok dat ik nog lang met deze verpakking kan doen dus de prijs is zeker in verhouding. De kleur zit prima over de hele dag, en hoewel hij waterproof is haal je hem ’s avonds er gemakkelijk af.

MAC | 5 ML | €17,50

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.