MAC Mehr


Hoewel ik van make-up houd ben ik niet echt een grote lipstick fan. Waarom? Geen idee! Je maakt mij blijer met een nagellak dan een (felle) kleur op mijn lippen. Desondanks ben ik heel blij met dit pareltje van MAC, genaamd Mehr.

Mehr is een matte lipstick maar is door de romige substantie heel gemakkelijk aan te brengen. Ondanks het matte effect is ‘ie niet droog en blijft hij prima een dag erop zitten. Ook na een maaltijd en een drankje hoef je niet bij te werken. En hij ruikt lekker zoet! Het grappige is trouwens wel dat deze kleur op mijn lippen anders lijkt dan in de huls zelf. Ook komt de kleur weer totaal anders tot zijn recht bij mijn zusje. Laat je dus niet bedriegen door het donkere effect van de kleur, try it! Ik vind hem ideaal als dagelijks kleurtje, mede door de lange houdbaarheid.

Ben ik dankzij deze lipstick nu ineens om? Hm, ja en nee. Ik ben zeker van plan om vaker te experimenteren met lipstick want ik vind het best mooi staan. Dit kerstcadeautje was een goede beauty start voor 2019!

MAC Mehr, te koop bij MAC stores en o.a. Douglas

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.