Disco Doll

Het is even geleden maar eindelijk is het weer tijd voor een Manicure Monday. Deze super simpele nail-art is perfect voor wanneer je net even iets extra’s op je nagels wilt. Eigenlijk kan je dit niet eens een echte nail-art noemen. Het enige wat je nodig hebt zijn glitters!

Wat heb je nodig:

 • Taupe nagellak – ik gebruikte Tough Tuesday van HEMA
 • Glitter nagellak – ik gebruikte Disco Doll van Essie
 • Topcoat – ik gebruikte Essie Gel Setter

Zo maakte ik het:

 1. Lak al je nagels met twee laagjes van de basiskleur: Tough Tuesday.
 2. Kies daarna je detail nagel, ik koos voor mijn wijsvinger. Hier slijt ik meestal mijn nagellak het snelste af. Glitters blijven super goed zitten en dus kan ik extra lang doen met mijn manicure. Win-win! De glitters komen van het lakje: Disco Doll van Essie.
 3. Lak het nu af met topcoat én klaar is je manicure. Je kunt nog een extra nagel met glitters versieren maar ik liet het zo.

De combinatie van nagellak en glitters kan je natuurlijk in elke kleuren combinatie doen. Blauw, goud of meerdere tinten door elkaar! Super feestelijk en het geeft het net even een andere touch.

Delen:

2 Reacties

 1. 12 september 2018 / 16:22

  Echt super leuk idee om zo 1 nagel er even extra uit te laten springen!

  • Mariel
   Auteur
   22 september 2018 / 17:19

   Ja hé, maakt het net wat specialer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.