Maybelline Brow Precise Fiber Filler

Maybelline heeft een nieuwe brow gel uitgebracht wat perfect is om je wenkbrauwen net even wat beter uit te laten komen. Ik ben geen held op het gebied van wenkbrauwen en was dus heel benieuwd of het iets voor mij zou zijn.

Voorheen gebruikte ik de ‘Brow Drama’, een soortgelijk product wat een soort mascara borsteltje had. Echter kon ik deze nergens meer terug vinden bij de Kruidvat en daarvoor in de plaats nam ik dus de Brow Precise Fiber Filler mee. Deze ‘filler’ is een multifunctioneel product: het is een gel die de haartjes fixeert, opvult én inkleurt. Door de dikkere textuur van de gel, wat komt door de toegevoegde vezels vult hij de wenkbrauwen ook optisch op.

De gel formule geeft je wenkbrauwen volume en een natuurlijke kleur. Met het borsteltje breng je je wenkbrauwen gemakkelijk en langdurig in model. De Brow Fiber Filler is verkrijgbaar in drie tinten: Dark Blond, Soft Brown en Deep Brown.

Ik koos voor Soft Brown. Deze kleur ligt dichtbij mijn eigen kleur en eenmaal in gebruik is dit inderdaad perfect om ze iets aan te zetten. De verpakking is in principe hetzelfde als de Brow Drama, de applicator is wel iets anders.

Brow Precise Fiber FillerApplicator

De applicator leek mij in het begin niet zo handig, ik vond hem nogal lomp eruitzien. Desondanks is de platte spatel applicator echt heel fijn! Het is even oefenen maar dan heb je ook wat. Je geeft je wenkbrauwen gemakkelijk kleur, je vult ze op met de vezels én je brengt ze in model in een vloeiende beweging. Je moet wel oppassen dat je niet te veel gebruikt, ik vind dat de substantie dan een beetje dik en vies wordt.  Ook haal ik er naderhand altijd nog even een spoolie doorheen zodat het teveel aan product meteen weg is.

Mocht je net als ik gezegend zijn met wenkbrauwen die weinig nodig hebben dan is dit product echt wat voor jou! Hij geeft je wenkies net wat meer volume, kleur en vorm. Hebben jouw wenkbrauwen meer nodig dan dat? Dan zou ik dit product skippen en kiezen voor een wenkbrauwpotlood/stift/poeder. Echt haartjes bijtekenen kan niet met dit product.

Maybelline | 8 ML | €9,99

2 reacties op “Maybelline Brow Precise Fiber Filler”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.