Maybelline Curvitude Liquid Eyeliner review

Curvitude Liquid Eyeliner van Maybelline is dé perfecte beautyhack om een mooie, dunne lijn te kunnen maken met eyeliner. Een ietwat geknikte hoek zorgt ervoor dat je makkelijk een perfecte lijn kunt maken. Benieuwd?

Door de speciale hoek van de eyeliner kan je op allerlei manieren je eyeliner aanbrengen: door de wimpers heen voor een vollere wimperopslag of haaks waardoor je precies en netjes kunt werken. Een wing is geen enkel probleem want je trekt heel gemakkelijk een strakke, rechte lijn door. De kleur is intens zwart, wel zo fijn! Je hoeft maar een keer de stift te gebruiken voor een mooi effect. De punt is flexibel, hierdoor kan je gemakkelijk een dun lijntje trekken. Wil je een dikke lijn? Dan druk je gewoon iets harder.

Ik vraag mij echt af waarom dit niet eerder is gemaakt?! Ik kan mij niet voorstellen dat ik dit eerder heb gemist want dit is IDEAAL! Mijn mascara’s knik ik vaak ook een beetje om makkelijker ermee te kunnen werken. Mocht je net zoals mij weinig motorische skills hebben en toch eyeliner willen gebruiken, dan is dit zeker een aanrader!

Maybelline | €8,99 | Kruidvat, Etos & andere verkooppunten.

Delen:

5 Reacties

 1. 2 maart 2018 / 09:41

  Klinkt goed! Ik had wel graag nog een foto gezien waar je hem had aangebracht, dan was het effect nog duidelijker geweest!

 2. 4 maart 2018 / 14:16

  Ideaal! Ik zag de foto op Instagram (maar vergat het daarna om jouw artikel te lezen). Ik had zo een gebogen kwastje ervoor gekocht, maar dan heb je weer een speciale gel eyeliner nodig. Zo heb je alles in één product!

 3. 4 maart 2018 / 15:49

  Lijkt me inderdaad heel handig zo’n curved eyeliner!
  Liefs,
  Yara

 4. 4 maart 2018 / 21:07

  Dat ziet er op zich best wel gek uit, haha! Nooit gezien 🙂 Fijn dat hij zo goed werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.