NYC Big Bold 24H Mascara

NYC BIG BOLD 24H MASCARA

NYC belooft met deze mascara volle wimpers die 24 uur lang perfect vol en extreem zwart blijven. Ik heb meerdere NYC mascara’s in mijn bezit waaronder de ‘normale’ Big Bold variant in zowel de groene als roze huls en ik was dan ook zeer benieuwd naar deze 24uurs variant. Ik heb al lange wimpers van mezelf, benieuwd of deze mascara dat dramatische effect geeft?

De mascara heeft een zwarte huls met metallic roze letters. Het borsteltje is erg vol en groot wat even wennen is, hij is erg groot vergeleken met siliconen borsteltjes. Er komt met één keer dippen al voldoende mascara op de borstel om beide ogen mee te borstelen. De mascara zorgt ondanks de beloftes zeker voor mooie volle wimpers maar het dramatische ‘wauw’ effect ontbreekt. Na 3 laagjes geeft hij iets meer volume maar nog steeds geen extreem effect. Wel geeft hij goed kleur af en separeert hij goed.

Ik vind de ‘Big Bold 24H Mascara’ van NYC een hele fijne budget mascara maar mijn favoriet uit deze ‘Big Bold’ lijn is toch wel de normale variant. Die geeft net iets meer volume aan mijn wimpers. Zoek je een mascara die een natuurlijk effect geeft, dan is dit zeker een goede budget variant!

De NYC Big Bold 24H Mascara is te koop bij Kruidvat filialen voor €4,29.

3 reacties op “NYC Big Bold 24H Mascara”

  1. Ziet eruit als een goede mascara, jammer dat hij zijn belofte niet helemaal waar maakt. Voor overdag lijkt mij deze prima.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.