NYC | Greenwich Village

NYC Greenwich Village

NYC heeft fijne nagellak die erg snel droogt en mede daarom zijn ze bij mij groot favoriet als ik weinig tijd heb en toch een leuke kleur op wil. Vandaag laat ik je de swatch zien van Greenwich Village.

Deze lak komt uit de NYC Color Rush collectie. De kleuren zijn geïnspireerd op New York en de namen van de lakjes zijn dan ook een verwijzing hiernaar. Toen ik swatches opzocht voor ik deze nagellak kocht kon ik dan ook niks anders vinden dan New York haha.

Greenwich Village is een framboos rode kleur. Wat als eerst opvalt is dat hij enorm glanst. Je zou hem dus prima zonder topcoat kunnen dragen. De kleur dekt al in 1(!) laagje maar voor het mooie breng ik er 2 aan. Zoals op het flesje beloofd wordt droogt de lak in een minuutje en dit maakt tie zeker waar. De formule smeert gemakkelijk uit én droogt echt heel snel. De lak blijft zonder topcoat 3 dagen op mijn nagels zonder beschadigingen.

NYC | 9,7 ml | €2,29

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.