NYC | Spring Tulip

Spring Tulip

Een koraalkleurige tint is al snel goed en wanneer hij snel droogt is het helemaal een perfecte match. Vandaag laat ik je Spring Tulip zien.

Spring Tulip (300)

NYC Spring Tulip

Spring Tulip is koraalkleurige lak uit de Quick Dry collectie van NYC. Deze collectie aan lakken heeft een sneldrogende substantie die belooft dat je nagels in 1 minuut droog zijn. En snel droog, ja dat zijn ze wel! De substantie van deze kleur vind ik niet zo prettig, hij is ietwat stroperig met het aanbrengen van de lak. Hierdoor zie je strepen en ribbels. Ik heb meerdere lakken uit de Quick Dry collectie en het verschilt per tint in hoeverre de substantie opdroogt. Om dit te corrigeren gebruik ik een topcoat, hiermee verlies je wel het snelle droog effect. Zelf vind ik dit niet zo erg, deze kleur vind ik namelijk erg tof.

NYC Spring Tulip

Vooral in het voorjaar en zomer is dit een van mijn favoriete tinten om te dragen. Met 1 laagje zou je al weg kunnen komen, met twee laagjes dekt hij volledig. Na 2 a 3 dagen komen bij mij de eerste beschadigingen in de lak. Niet geschikt voor een hele lange houdbaarheid dus maar wel ideaal voor een snelle manicure.

NYC | 7 ml | €2,29

Delen:

4 Reacties

 1. 16 augustus 2018 / 22:02

  Het is inderdaad een heel mooi kleurtje!

 2. 20 augustus 2018 / 16:08

  Jammer dat hij na 2 a 3 dagen al scheurtjes geeft. Wat heb je trouwens mooi model nagels. Zijn dat je eigen nagels?

  • Mariel
   Auteur
   21 augustus 2018 / 12:43

   Ja, jammer he! Dit zijn mijn eigen nagels,, wel gebruik ik een gel-look topcoat om ze sterk en mooi te houden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.