OPI | NO DOUBT ABOUT IT

Bij de Kruidvat kwam ik laatst dit felgekleurde lakje tegen: No Doubt About It van OPI. Het leek mij een tof kleurtje voor de zomer en dus nam ik hem mee! Benieuwd of dit lakje mij heeft verrast?

No Doubt About It komt uit de TRUNEON Collection 2016. Hij is roze/oranje van kleur en is echt neon. Ik vind hem vooral leuk om te gebruiken in bijvoorbeeld rail-art of zomers als je lekker bruin bent geworden van de zon.

No Doubt About It heeft een matte finish en dekt met twee laagjes. Ik vind het glansen wat mooier dus ik lak er nog een laagje Gelsetter topcoat over heen. Wil je de kleur op zijn mooist en vooral fel uit laten komen, gebruik dan een witte nagellak als basis. Daar leeft de kleur echt van op!

15 ML | €9,99 | OPI

5 reacties op “OPI | NO DOUBT ABOUT IT”

  1. Wat een toffe kleur! Ik heb gisteren een nieuwe gellak besteld in de kleur Coral Red, ben ik ook zeer benieuwd naar!! Zo leuk he nieuwe nagellak kleurtjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.