Ready for XMAS – Peplum Stripe

PEPLUM STRIPEGeen zin om een ingewikkelde manicure te doen maar wil je wel net even wat extra glam op je nagels? Deze combinatie is perfect!

PEPLUM STRIPEIk gebruikte Bahama Mama van Essie en een dunne zilveren tape.

Ik lakte mijn nagels met twee laagjes Bahama Mama en liet dit goed drogen. Vervolgens is het tijd voor de tape. Dit is al heel dunne tape speciaal voor nail-arts waardoor je gemakkelijk streepjes kunt trekken op de nagel. Ik hield van een subtiel effect en koos voor een detail nagel. Zelf vind ik het gemakkelijkste om te beginnen aan de onderkant van je nagel, met het plakken van de tape naar boven toe. Houd je strookje tape wat langer om zo gemakkelijk te kunnen corrigeren tijdens het plakken. Vervolgens knip je de stukjes pas af en op maat als alles geplakt zit. Topcoat eroverheen en je bent ready to go!

Pssst. Ik maakte gebruik van mijn voorraad rail-art spullen maar mocht je dit niet in huis hebben, no problemo! Ook met washi tape of met een glitterlakje kom je een heel eind. Knip de washi tape in dunne stroken en plak dit op je nagel. Met een oud Eye-liner kwastje wat je in de nagellak dipt kun je ook streepjes trekken. 

1 reactie op “Ready for XMAS – Peplum Stripe”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.