Pinky Rings


Dit lakje heb ik al een hele periode, zelfs al eens opnieuw gekocht maar is nog niet voorbij gekomen op mijn blog. Tijd voor een swatch van Pinky Rings.

 

Pinky Rings is een van de eerste kleuren die ik heb aangeschaft toen de Miracle Gel lijn uitkwam. De kleur is zachtroze, glanst mooi en is een kleur die veel huidskleuren zal staan. De kleur dekt in twee laagjes en is snel droog. Het kwastje lakt erg fijn, het is breed en rond afgesneden, waardoor ik mijn hele nagel kan lakken in één keer. Het aanbrengen gaat dus lekker snel. Het drogen van de kleurlak is met een paar minuten droog, in combinatie met de topcoat duurt dit iets langer. Na een halfuurtje ben ik ready to go.

 

De beloftes van de mircale gel nagellak klinken goed, want het beloofd tot 14 dagen mooi op je nagels te blijven zitten. Het effect en uiterlijk van gel nagellak maar je hebt er geen UV-lamp voor nodig. Zo kan je de nagellak ook weer gemakkelijk verwijderen. Bij mij blijft de lak (in combinatie met de topcoat) geen 14 dagen zitten maar zeker wel een week! Behoorlijk lang als je het mij vraagt.

Sally Hansen | Miracle gel | 14,7 ML | €11,99 

Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.