Proliss Stijltang – Pink Leopard

prolissstijltangreviewVandaag review ik een van mijn favoriete haar tools namelijk de Proliss Stijltang. Mijn haar krult vooral bovenop bij mijn lok heel erg en dit is alleen te temmen als ik het in model föhn óf stijl met de tang. Ik heb deze stijltang nu ongeveer een jaar en ik ben er enorm blij mee. Je kunt er mee stijlen maar ook krullen mee maken door de brede platen. Superhandig! Vandaag vertel ik je er alles over plus ik deel voor en na foto’s!

proliss stijltangWat specificaties van de tang zelf:

  • Dubbele voltage: 110-240V 50/60Hz
  • Verstelbare tempratuur: 60 – 230 graden
  • Voorkomt pluizen van het haar
  • Antistatische werking
  • 100% flexibele zwarte keramische platen
  • Tot meer dan 720% negatieve ionen
  • Infrarood technologie

prolissstijltangDe tang is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. Ik koos voor de Leopard versie; deze is roze met zwarte panterprint vlekjes. Mijn föhn heeft trouwens hetzelfde design <3. De tang heeft keramische platen wat ervoor zorgt dat je haar minder pluist, beter beschermd wordt tegen de hitte en dat de warmte zich over de hele plaat verspreid. De stijltang heeft een lang snoer (2 meter!) die mee draait met de bewegingen die je maakt.

Proliss Stijltang

In de tang zit een aan – uit knop en een temperatuur knop. Wanneer je de tang aanzet begint het lampje te knipperen. Zodra de tang opgewarmd is blijft het lampje branden. De tang warm binnen ongeveer 20 seconden op en schakelt zichzelf na een halfuur vanzelf uit.

Je kunt zelf de temperatuur instellen door middel van een draaiknopje. De temperatuur kun je instellen tussen de 60 en 230 graden. Heb je dun én beschadigd haar zet je hem lager, bij dik haar hoger. Zelf gebruik in de tang op 180 graden. Wanneer ik mijn haar heb gestijld blijft het zeker 2 a 3 dagen (tot ik het weer was) glanzend en stijl.

De adviesprijs is €109,- en de tang is in verschillende prints verkrijgbaar.
Pssst. Ik raad je aan om goed rond te kijken, zo scoorde ik die van mij voor de helft van de adviesprijs!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.