Ready for fall

Afgelopen weekend viel er een ontzettend leuk pakketje van My Jewellery door de brievenbus. Ik mocht namelijk een aantal items uitzoeken en het leek mij wel leuk om mijn oorbellen in het nieuw te steken. Eens in de zoveel tijd wissel ik mijn setjes oorbellen om en dit keer koos ik voor studs. Omdat er nog zoveel meer leuke dingen verkrijgbaar zijn kon ik het niet laten en bestelde ik meteen nog wat andere items mee. Benieuwd naar wat ik heb uitgekozen?

Ik heb voor mijn oren gekozen voor de poolster studs en een knopje. Deze studs zijn trouwens ook verkrijgbaar als strass oorbellen. Een simpele maar leuke combinatie als je het mij vraagt. Binnenkort hoop ik mijn helix weer te kunnen piercen, hij is helaas dicht gegroeid na een ziekenhuis avontuur vorig jaar. Ook wil ik nog een extra gaatje erbij in m’n oren. Samen vormt dit dan een mooie basis.

Ik kan wel zeggen dat dit een van mijn lievelingsshops op het gebied van sieraden. De keuze is er reuze en dat maakt het best lastig kiezen haha. De sieraden blijven mooi, zelfs na jarenlang dagelijks dragen. Iets wat ik trouwens erg leuk vind want ik kan mij nog goed herinneren dat 6/7 jaar geleden toen de shop net open ging het voornamelijk armbandjes en oorbellen waren. Zelfs daar hangen nog wat items van in mijn sieradenkast. Inmiddels kan je je van top tot teen helemaal in het merk steken. Naast een online shop zijn er door de jaren heen nu ook echte winkels door heel Nederland. Nu nog een shop in Den Haag openen Sharon ;-). Gevuld met sieraden, accessoires én kleding. Oorbellen, scrunchies, tassen, jurkjes en sweaters, you name it en ze hebben het.

Naast de oorbellen bestelde ik ook nog een shirt en wat accessoires. De band look is helemaal hip en ook in het najaar is deze top leuk onder een leren jasje of een blazer. Mijn pols kon ook nog wel een extra armbandje gebruiken welke ik combineer met items die ik al had: de zilveren bangle van Lief Leven x My Jewellery, een zelfgemaakt armbandje én mijn Rosefield horloge.

Mocht je nog op zoek zijn naar leuke items voor het najaar dan kan ik je zeker aanraden even een kijkje te nemen in de (online) shop. Ze hebben namelijk veel te veel leuks 😉

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.