Ready for XMAS – mijn favoriete feestlakjes

ready for xmas

Vandaag laat ik je mijn favoriete lakken zien om van je nagels een feestje te maken. Met de feestdagen in het vooruitzicht mag naast je outfit ook je nagels in dit geheel niet ontbreken. Denk aan feestelijke kleuren en heel veel glitter!

Heb je niet zoveel zin in veel gedoe? Een metallic lak of chique kleurtje doet het altijd goed. Meer zin in over the top? Kies dan voor glitters of combineer de lakken met elkaar. Feestelijk effect gegarandeerd!

Glitter Bomb – Rimmel // Sparkle on Top – Essie // Glitter topcoat – HEMA // Essie – Set in Stones // Trophy Wife – Essie // Bahama Mama – Essie // Multi glitter Topcoat – HEMA // Wicked – Essie

Wat is jouw favoriete feestelijke manicure?

11 reacties op “Ready for XMAS – mijn favoriete feestlakjes”

  1. Die nagellak van de Hema had ik bijna gekocht. Toen ik ‘m in de winkel uitprobeerde, vond ik de glitters alleen tegenvallen. Gelukkig hadden ze nog een andere mooie lak met glitters, die heb ik toen wel gekocht 🙂 Ik hou echt van glitternagellak, vooral tijdens de feestdagen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.