Real Techniques Everyday Essentials Set

Real Techniques | Everyday Essentials Set

Real Techniques heeft een nieuwe set uitgebracht met prachtige items perfect om mee te beginnen of om je collectie mee uit te breiden. De everyday essentials set bevat 5 musthaves en heeft (bijna) elk soort kwast dat je nodig hebt om een ​​full-face look te maken – inclusief je foundation, concealer, contour, highlight, blush en oogschaduw. 

Deze set bevat:

  • 400 Blush Brush
  • 300 Deluxe Crease Brush
  • 402 Setting Brush
  • 200 Expert Foundation Brush
  • Miracle Complexion Sponge

RT 400 blush
Een taps toelopende, zachte borstelharen waarmee je perfect je Blush kunt aanbrengen. En niet alleen blush, ook voor bronzer en poeder vind ik deze kwast ideaal! Hij is lekker zacht en neemt makkelijk product op.

miracle complexion sponge ®
zacht, flexibel schuim om je vloeibare of crème foundation mee aan te brengen. Je kunt deze zowel droog als vochtig gebruiken voor extra resultaat. Ik gebruik zelf nauwelijks foundation dus hier heb ik mijn zusje blij mee gemaakt.

RT 300 deluxe crease
Deze crease kwast bevat korte, dichte borstelharen waarmee je je oogschaduw gemakkelijk kunt aanbrengen. Maar niet alleen oogschaduw, deze kwast zat ook in de Berlin set en die gebruik ik vloeibare concealer.

RT 402 setting
De setting heeft zachte en zachte borstelharen die ideaal zijn voor het aanbrengen van bijvoorbeeld highlighter.

RT 200 expert face
Deze kwast bevat stevige haren die perfect zijn voor vloeibare of crème foundation. Ook je concealer kan je hier goed mee aanstippen.

Als eerst het design: love it!  Waar de kwasten in de eerste series zowel los als in sets gekoppeld waren aan bepaalde tinten zoals oranje voor de gezichtsbasis, roze voor finish en paars voor de ogen bevatten de aparte sets andere kleuren. Ik vind het losse systeem erg handig bedacht want je ziet meteen in welk gebied, welke kwast je nodig hebt. Toch vind ik deze set qua kleuren nog leuker, alles in roze tinten! Niet alleen het design is dus iets anders, ook hebben de kwasten nummers gekregen. Deze staan niet op mijn oude sets, dus volgens mij is dit nieuw. Handig, mocht je willen uitbreiden of een kwast vervangen. Dat vervangen is niet snel nodig overigens, de kwaliteit van de Real Techniques kwasten is top. Niet alleen het aanbrengen van make-up is fijn maar ook na het wassen blijven de haren mooi en zacht. Ze laten niet los en blijven soepel. Alle kwasten die ik het afgelopen 2/3 jaar heb aangeschaft gebruik ik nog steeds.

Helaas is deze set momenteel nog niet verkrijgbaar in Nederland bij de retailers. Ik heb hem uiteindelijk via Amazon besteld voor €19,99. Wat mij betreft een top prijs voor zo’n uitgebreide set.

Het geeft je (bijna) elk soort kwast dat je nodig hebt om een ​​full-face look te maken – inclusief je foundation, concealer, contour, highlight, blush en oogschaduw. En met deze set kom je per kwast op ongeveer €4,-  waarvan ik denk dat het een koopje is! Mocht je niet veel geld kwijt willen zijn aan kwasten maar wil je wel dé basics voor dagelijks gebruik? Dan is de Everyday Essentials Set echt iets voor jou.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.