Real Techniques Sculpting Set


Real Techniques heeft zowel losse make-up kwasten als superhandige kwasten sets. Ik heb al de favorites in mijn bezit en vandaag laat ik je de Sculpting set zien. Deze set bevat drie kwasten en een cup voor het stylish opbergen van je make-upkwasten.

De kwasten in deze set:

  • Sculpting brush: een brede, hoekige kop speciaal ontworpen voor het creëren van fijne contouren.
  • Fan brush: veegt zachtjes poeder op je gezicht en verwijderd overtollige make-up.
  • Setting brush: de sleutel tot het finishen van een look door het aanbrengen van de juiste hoeveelheid poeder.

Ik was eigenlijk vooral op zoek naar een sculpting brush voor het aanbrengen van bronzer maar toen ik zag dat deze set maar een paar euro duurder was dan enkel 1 kwast besloot ik deze set te kopen. Ik contour eigenlijk nooit extreem in mijn gezicht maar ik gebruik wel altijd wat bronzer om mijn gezicht iets meer vorm te geven.

De sculpting brush is daarvoor perfect! Soms pakt tie iets té veel product in een keer, maar dit blend je gemakkelijk uit. Ik gebruik dit voornamelijk voor poeder maar deze kwast kan ook vloeibare producten prima aan!

De fan brush is perfect voor het wegvegen van te veel poeder. De kwast is heel zacht. Zelf gebruik ik dit niet veel dus heb ik mijn zusje blij kunnen maken met de fan brush.

De Setting brush is een multifunctionele kwast die onder andere te gebruiken is voor het aanbrengen van creamy of poeder producten zoals highlighter, concealer en poeder om je foundation mee te fixeren. Doordat hij wat kleiner is dan de meeste poederkwasten is hij voor van alles geschikt. Ik vind hem heel handig als ik wat preciezer met een product wil werken.

Net als de andere kwasten van Real Techniques hebben ook deze kwasten synthetische haren. De kwasten zijn super zacht en pakken lekker veel product op. Je kunt ze heel makkelijk schoon maken met een babyshampoo of een speciale brushcleanser. En hoe handig: de Real Techniques kwasten kun je dankzij de platte onderkant rechtop neerzetten en wanneer je ze neerlegt rollen ze niet weg! Yes, ik ben ook fan van dit setje.

Heb jij al RT kwasten in je bezit?

2 reacties op “Real Techniques Sculpting Set”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.