Real Techniques your pick

Real Techniques Your Picks: Berlin Set

Real Techniques your picks
Real Techniques heeft een aantal favoriete make-up kwasten geselecteerd waarop gestemd is door de Real Techniques fans en dat heeft geresulteerd in het limited edition Your Pick’s Berlin kwastenset! Met deze set kun je zowel gezichtsmake-up aanbrengen als een mooie ooglook creëeren.

realtechniques berlin kwastenDe set bevat de volgende kwasten:

  • Buffing brush: ideaal voor het dekkend aanbrengen van poeder en/of minerale foundation
  • Contour brush: voor het aanbrengen van highlighter of voor het contouren.
  • Stippling brush: een duo-fibre kwast (met verschillende haarlengtes) waarmee je producten mooi kunt verdelen.
  • Deluxe crease brush: blending kwast voor je oogschaduw.
  • Base shadow brush: voor het mooi egaal aanbrengen van oogschaduw

Helemaal nieuw zijn de kwasten niet, ze zijn namelijk ook los verkrijgbaar maar speciaal voor de fans gebundeld in een limited edition versie met een nieuw design. En over dat design gesproken: de kwasten uit deze set hebben een design dat geïnspireerd is op de street art scene van Berlijn. Aan de achterkant van de kwasten staat de naam van de kwast. Het uiteinde van het handvat is felroze en de kwasten kun je eventueel rechtop zetten. Ideaal, zo rollen ze niet van je tafel af! De haren zijn zoals alle kwasten van RT van synthetisch haar en super zacht! Doordat ze synthetisch zijn kan je ze zowel voor poeder als vloeibare producten gebruiken. De kwasten zijn erg stevig en houden ook na het wassen hun vorm en haren.

KwastenIk vind de Real Techniques Your Picks Berlin Set een hele fijne set! Het design van de kwasten en de vormgeving maken het een mooie toevoeging tussen je make-upproducten. Bovendien is de kwaliteit is erg fijn, ze blijven mooi. Je kan de kwasten prima wassen zonder dat er haren uitvallen en Het is wat mij betreft een echte musthave en ideale startersset om in je bezit te hebben.

Oh, en mocht je nog wat extra uitleg willen van Sam en Nic zelf over deze set dan leggen ze alles nog even haarfijn voor je uit in deze video.

De Real Techniques Your Picks Berlin kost €32,99 en is verkrijgbaar bij o.a. Boozyshop en Makeup Spot.

10 reacties op “Real Techniques Your Picks: Berlin Set”

  1. Ik ben heel erg benieuwd naar real techniques kwasten, daar ben ik al heel lang benieuwd naar! Ieder geval wel leuk zo’n set die bij elkaar gekozen is door echte real techniques fans dan weet je ook zeker dat je de beste kwasten bij elkaar hebt! Het design is mij iets te druk, maar ergens vind ik het ook wel weer heel mooi!

  2. Leuke review! Ik wil ze ook al heel lang uitproberen, maar het is er alleen nog nooit van gekomen.. Misschien dat ik ze wel krijg voor kerst 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.