Rimmel London Gel Blue Babe swatch

Rimmel Super Gel – Blue Babe

Rimmel London Gel Blue Babe

Ik was al fan van de normale Rimmel lakjes maar sinds kort heeft Rimmel ook een speciale gellak lijn. Voorheen was een gellak alleen werkzaam wanneer je het in combinatie met een uv-lamp gebruikte, tegenwoordig komen steeds meer merken met een lak die geen uv-lamp nodig heeft. Een stuk toegankelijker en makkelijker bovendien want je kan de nagellak ook weer gewoon verwijderen met nagellak remover. Ik was al fan van de normale Rimmel lakken dus naar deze Gel variant was ik erg nieuwsgierig. Benieuwd naar mijn ervaringen?

Rimmel zegt zelf over deze speciale gel lakken het volgende:

Geen tijd of geld om naar een salon te gaan? Geen probleem! Rimmel introduceert de nieuwe Super Gel nagellak, een exclusief 2-stappen systeem voor superieure kleur en glans die tot wel 14 dagen blijft zitten. De lak is gemakkelijk aan te brengen, droogt op als een gewone nagellak met een prachtige glossy 3D finish en UV-lampen zijn niet nodig! De Super Gel bevat een gepatenteerd Gel Colour Systeem dat gebruik maakt van een door natuurlijk licht uithardende technologie zodat je gewoon thuis superglanzende nagels kunt maken.

 

Ik kocht een duo-pack bij het Kruidvat waar er een actie gaande was, namelijk 1+1 gratis. In een duo-pack zit er een kleurlak in en een topcoat. Ik koos voor het lakje 052 Blue Babe. Een zoals de naam al doet vermoeden baby blauw lakje die erg geschikt is voor de lente. De kwastjes van zowel de lak als topcoat hebben beiden een platte vorm met een afgeronde onderkant. Dit vind ik altijd erg fijn!

  • Stap 1: breng twee laagjes Super Gel aan, basecoat heb je niet nodig dit zit al in de lak.
  • Stap 2: activeer het uithardende proces met de Super Gel Top Coat – het natuurlijke licht doet de rest!

 

Makkelijk toch? Ik ben gewend van de normale Rimmel lakjes dat deze zeker 3 a 4 dagen mooi op mijn nagels blijven zitten en dat is ook met de gel variant het geval. Na 5/6 dagen begin ik chips te krijgen en haal ik het eraf. De 14 dagen belofte haalt dit lakje (bij mij) dus helaas niet maar ik merk wel dat mijn nagels langer mooi blijven én sterk. De lak is er gewoon weer af te halen met nagellak remover dus geen lastige praktijken. Ik zal zeker nog wat kleurtjes uit de gel lijn aanschaffen!

De Rimmel London Super Gel en de Super Gel Top Coat kosten €7,99 per stuk. Ook is er een Duo Pack te krijgen in 6 varianten welke €11,99 kost. Ze zijn in de winkel te vinden bij o.a. het Kruidvat.

6 reacties op “Rimmel Super Gel – Blue Babe”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.