Sally Hansen | Crème de la Crème

Sally Hansen Creme de La Creme

Tijdens het nagelfestival bij de Kruidvat scoorde ik laatst een aantal lakjes waaronder Crème de la Crème van het merk Sally Hansen. Ik heb al een aantal lakjes van dit merk waar ik erg tevreden over ben dus ik was erg benieuwd!

Sally Hansen Miracle Gel 430 Crème de la Crème

creme de la creme

Crème de la Crème is een lakje wat qua kleur tint tussen roze, beige en wit in zit. Een frisse kleur die veel mensen mooi zal staan. Zelf vind ik dit net iets mooier dan spierwitte nagellak én een heel fijn kleurtje om als basis te gebruiken tijdens nail-arts. De lak is snel droog, met 5 minuten ben je ready to go!

Ook dit nagellakje komt uit de Miracle Gel lijn welke samen met de Gel Topcoat gebruikt kan worden. Deze formule beloofd dat je nagellak er 14 dagen prachtig op blijft zitten door het Gel effect. Die 14 dagen haalt deze lak het bij mij niet maar een dikke week zeker wel. Wat mij betreft al fantastisch!

Sally Hansen | 15 ML | €11,95

Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.