Sensationail Gel kit review

Sensationail

 

Gel nagellak die je thuis eenvoudig kunt aanbrengen is al een tijdje verkrijgbaar en wat mij betreft een ideale manier als je iets langer van je nagellak wilt genieten. Vandaag een review van de Sensationail kit.  

Ik heb zelf een starterskit en hierin zit alles wat je nodig hebt om de gel nagellak aan te kunnen brengen. Ook de led lamp zit er dus al bij, wel zo handig! Ook bevat de set een gel base- & topcoat,  gel cleanser, gel primer, een color gel polish (ik heb de kleur Raspberry Wine), pluisvrije doekjes, een bokkenpootje en een vijl.

Daarnaast zijn er ook nog andere sets en producten los verkrijgbaar zoals:

  • Starter kit (v.a. €59,99). De Starter kit is nodig om te starten met Sensationail. Het bevat de LED-lamp, Gel Cleanser, Gel Primer, Gel Base & Topcoat, Color Gel Polish, één bokkepootje, één vijl en pluisvrije doekjes. Met dit setje kun je 10 keer je nagels doen.
  • Essential kit (€20,99). Dit pakketje bevat alles wat het Starter kit bevat zónder LED-lamp.
  • Gel Polish Removal Wraps (€7,49). De gelnagellak is eenvoudig te verwijderen met de Removal Wraps. Dit lukt overigens ook met een watje met aceton.
  • Removal Tool (€6,49). Deze tool is handig om de gelnagellak, na het weken met remover te verwijderen. Ik vind hem niet persé noodzakelijk.
  • Color Gel Polish (vanaf €15,99). De Color Gel Polish is een los lakje dat geleverd wordt met een nieuw bokkenpootje. Verkrijgbaar in 48 verschillende kleuren en enkel te gebruiken met de Sensationail kit.
Sensationail
Starter kit doos
Sensationail basis kit
Essential kit

Ik vind gellak door middel van een lamp echt een geweldige uitvinding!  Ik vind het mooi en verzorgd uitzien en als je er even een halfuurtje aandacht aan besteed, hoef je tien dagen lang niet om te kijken naar je nagels. Als je een ander kleurtje wilt, lak je er met een gewone nagellak over heen en dat blijft net zo lang zitten tot je het er zelf weer afhaalt met remover. Ook maakt de gel je nagels hard, mocht je dus last hebben van dunne broze nagels kan dit een ideale oplossing zijn. Verwijder de gel lak wel zoals in bijgevoegde boekje staat om beschadigingen te voorkomen.

Wat zijn jouw ervaringen met gellak? Laat het weten in de comments als je een tutorial wilt waarin ik uitgebreid vertel hoe je dit het beste kunt aanbrengen én verwijderen!

9 reacties op “Sensationail Gel kit review”

  1. Ik heb zoiets nog nooit geprobeerd. Ik lak mijn nagels altijd eenvoudig zonder al teveel toeters en bellen. Maar het is wel snel lelijk bij mij moet ik toegeven.

  2. Ik ben wel benieuwd naar een tutorial ja! Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd (ben nog van de oldschool normale nagellak), maar tegenwoordig lak ik mijn nagels minder regelmatig, waardoor het fijner zou zijn als het ook wat langer perfect zou blijven zitten haha 😉 Xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.