THE BODY SHOP – SHEA Lijn

The Body Shop - Shea lijn

Als ik iets veel gebruik dan zijn het wel de huidverzorgingsproducten van The Body Shop! Ik gebruik ze met veel plezier, je kan heel lang met de potten doen en de geuren zijn heerlijk. Een van mijn ultieme favorieten is de Shea lijn en dan met name de body scrub en de body butter. 

 SHEA SHOWER CREAM, HAND CREAM, BODY SCRUB & BODY BUTTER

De body scrub en body butter zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten, een pot van 50 ml en van 200ml. Ik vind de grote potten altijd erg handig, ik doe er vaak wel een flink aantal maanden mee. De verpakkingen zien er erg mooi uit. Je ziet meteen uit welke lijn ze komen en doordat de meeste verpakkingen verder allemaal even groot zijn kan je ze gemakkelijk bewaren.

Shea butter is een ingrediënt wat bekend staat om het intensief voeden van je huid. Het is heel verzorgend, en vochtinbrengend dus ideaal voor de droge huid. Er zitten naast shea boter veel verzorgende ingrediënten in zoals: zonnebloemolie, soja olie, en castor olie.

Shea body scrub | 50/200 ml
De body scrub is wat dikker van structuur en er zit een grove korrel in verwerkt. Het is een suiker scrub op oliebasis waar het olie laagje achter blijft op je huid na een scrub beurt. Dit voelt erg fijn aan en zorgt voor een zacht en gehydrateerd gevoel. Extra insmeren na het scrubben is niet eens meer nodig, omdat het olie laagje verzorgend genoeg is. Ideaal!

Shea body butter | 200 ml
De body butter is heel dik en voelt als een echte boter aan. Op het moment dat je het tussen je handen wrijft en je insmeert wordt het vloeibaar en smeert het gemakkelijk uit. De body butter is lekker zuinig in gebruik en je hebt er niet veel van nodig.

Shea shower cream | 60 ml
De shower cream is wat dikker qua structuur en gebruik ik eigenlijk vooral als ik mijn handen was.

Shea hand cream | 30 ml
Als er een handcrème is waar je mij blij mee maakt dan is het deze versie wel! Hij is lekker zuinig in gebruik en je hebt er niet veel van nodig. Ook trekt tie snel in waardoor je niet met plakkerige handen zit. 

De schea-lijn is echt mijn favoriet uit de Body Shop zijn assortiment. Ze zijn lekker verzorgend en werken super voor de droge huid. Als ik de scrub heb gebruikt, hoef ik me na het douchen niet meer in te smeren  en de body butter gebruik ik eigenlijk maar 1 a 2x in de week als mijn huid erg droog aan voelt. Daarna blijft mijn huid lang gevoed.

De producten van The Body Shop zijn verkrijgbaar in de winkel of  in de online webshop.

Wat is jullie favoriete lijn van The Body Shop?

2 reacties op “THE BODY SHOP – SHEA Lijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.