THE HAPPY LIST #1 ❤

The Happy List

voorbereidingen voor About That Blonde ❤  de vlogs van Jamie Li, hilarisch en mag je niet missen! ❤  vakantie ❤ verse croissants ❤ het zomerse weer ❤  eindelijk de afspraak gemaakt voor tattoo nummero 4!  ❤ de zon ❤ mijn nieuwe tas ❤ naar de kapper ❤ een goede dag na heel wat slechte dagen. ❤ mijn nieuwe medicatie die me zenuwprikkels laat voelen die ik jaren niet heb gevoeld ❤ watermeloen ❤ mijn H&M bestelling ♥ Fender die me wakker maakt ❤ instax foto’s ♥ Punkie het konijn die na 9 jaar nog net zo blij rondhuppelt als op dag 1. ❤ Goede cijfers voor mijn studieopdrachten ❤  wat betekent dat ik bijna klaar ben met mijn opleiding 🙂  ❤ vers fruit ❤  zomer ❤ heel veel nieuwe leuke ideeën voor de blog. ❤ optredens van m’n zusje  ❤ Terrasjes met Danique en heel veel drankjes, gezelligheid en gelachen ❤ het strand ❤ het zwembad in de tuin ❤  ijsjes ❤  stapel tijdschriften ❤

 

2 reacties op “THE HAPPY LIST #1 ❤”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.