The Happy List

Wakker worden door de zon én fluitende vogeltjes♥ een opgeruimde kamer ♥ croissantjes, need to say more? ♥ nieuwe plannen voor m’n blog die ik meteen kan uitwerken ♥ stapel tijdschriften ♥Nieuwe, toffe muziek ontdekken ♥ slapen ♥ SALE! ♥ Gossip Girl marathon houden ♥ allerlei nieuwe filmtitels op Netflix of series herontdekken ♥ kaartjes krijgen ♥ lieve verpleging tijdens het Tysabri infuus ♥ en niet te vergeten een infuus wat in 1x goed wordt aangeprikt ♥ Fender die mij elke ochtend begroet alsof ik 10 jaar weg ben geweest. ♥ mijn nieuwe iPhone die én roze is, én met zoveel extra geheugen, dat betekent zoveel meer muziek én foto’s/filmpjes ♥ Ed Sheeran met een nieuw album ♥ Mac Donalds als je het echt heel lang niet op hebt ♥Spotify lijstjes maken ♥ Good hair days ♥  Films kijken met Nien ♥ even niet zoveel moeten en wat meer rust ♥ vakantie ♥ Wie is de mol, al faal ik dit jaar keihard in de Mol raden – ik verdenk na Sigrid nu maar Jochem, jullie? ♥ wanneer het zonnetje schijnt, ik ben toe aan de lente ♥  blogjes tikken ♥ herinneringen ophalen met vriendinnen♥♥

Delen:

6 Reacties

 1. 19 maart 2017 / 11:38

  Ik zag ook al wat nieuwe dingen voorbij komen op Netflix! Daar werd ik ook wel blij van 🙂

 2. 19 maart 2017 / 15:05

  Wat een fijne happy list, wordt ik zelf ook vrolijk van.

 3. 20 maart 2017 / 10:36

  Toffe happy list en leuke blogpost!! Zo begin ik mijn maandag helemaal happy! Heel veel herkenbare punten op je list! 🙂

 4. 20 maart 2017 / 20:06

  Ohh ja die fluitende vogeltjes in de ochtend, zoo chil!
  Liefs,
  Elles

 5. 22 maart 2017 / 13:32

  Leuk lijstje! Vakantie is zeker iets waar ik heel vrolijk van wordt. Liefss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.