The Happy List

Terrasjesweer ❤ Scheveningen ❤ een nieuwe zonnebril scoren ❤ Show van Ali B.  ❤ luipaard printjes op mijn nagels ❤ De zon als er regen is voorspeld ❤ het centrum van Den Haag ❤ Mijn telefoon die ondanks zo’n 10x vallen per dag – ik overdrijf helaas niet – gewoon overleefd zonder krassen, scheuren of wat dan ook. Hij klettert zó vaak uit m’n handen, beschamend gewoon..❤ het nieuwe album van Christopher Paul Stelling ❤ een berg tijdschriften, chocolade en gewoon even een momentje niks. ❤ Eindeloze spotify lijstjes – volg je mijn About That Blonde Favorites al? ❤ Frietjes van de snackbar – er komt teveel eten voorbij in mijn geluk lijstjes. ❤ Modern Family ❤ mijn nieuwe earparty ❤ Nieuwe ideeën die vorm krijgen ❤ Keihard met Nina zingen, zeer vals ❤ paaseitjes, heel veel paaseitjes ❤ patat mét mayo ❤ het maken van deze lijstjes ❤ Mijn to-do-list af voor het einde van de dag ❤ Inspiratie ❤ Jelske die vanaf deze maand zo af en toe blogs voor About That Blonde schrijft, heel leuk en er komt nog zoveel meer aan! ❤ nieuwe nagellakjes ❤ Lente, zon én bloemetjes die in bloei zijn ❤Lunchen met Danique ❤ hilarische whatsapp gesprekken ❤ Een gezin zoals die van mij die er altijd voor je zijn ❤ Jullie lieve reacties, alle nieuwe bezoekers die hier zijn beland! ❤❤

Delen:

7 Reacties

 1. 24 april 2017 / 20:25

  Ik hou van dit soort posts! Kan ik echt blij van worden 🙂 Xx

 2. 27 april 2017 / 15:48

  Wat een fijne positieve lijst. En dat terrasjesweer komt hopelijk dit weekend!

 3. 29 april 2017 / 20:55

  Leuk lijstje! Als ik een happy list zou maken, zou er bij mij ook veel te veel eten op komen te staan haha, dus dat vind ik wel herkenbaar.

 4. 1 mei 2017 / 06:46

  Wat een heerlijk lijstje! Modern Family vind ik ook geweldig. Die serie moet ik snel weer eens gaan kijken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.