The Happy List | Oktober

happy-list-oktober

Het is weer tijd voor The Happy List! Een lijstje met leuke dingen, fijne momenten en gebeurtenissen van de afgelopen tijd.

Zelf gebakken appeltaart ♥ Nagellak momentje ♥ Thee + Netflix Warme chocolademelk kruidnootjes mijn examens gehaald wat betekent dat mijn diploma dichterbij komt het najaarszonnetje expeditie robinson  mijn nieuwe studded laarsjes extra uurtje slaap door de wintertijd. Kerstmuziek, guilty! Mijn winterjas mét luipaardprint ♥ de nieuwe cd van kensington ♥ goede cijfers voor mijn examens  ♥ eten ♥  Bijkletsen met vriendinnetjes  ♥ Nieuwe tijdschriften ♥ Onverwachts leuke kaartjes ontvangen ♥

En wat staat er deze keer op jouw happy list? Ik ben benieuwd!
Mijn vorige ‘The Happy List’ lijstjes vind je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.