The Happy List: Summer ’17

HAPPYLISTSUMMER2017

Het is september en aangezien zowel de meteorologische als astronomische herfst is begonnen is het tijd om de zomer af te sluiten met een favorieten lijstje. Dit was mijn ‘Happy List’ van zomer 2017!

De zon die zich gelukkig toch nog heel wat uurtjes heeft laten zien! ♥ het strand ♥ Recepten uitproberen met Nina, waaronder super makkelijk kaasstengels recept: check ‘m hier ♥♥ Geen happy list zonder eten ♥ Rebel met zijn ondeugende streken ♥ Fender die steeds knuffels komt brengen ♥ Verjaardagskaartjes, appjes, telefoontjes, oftewel iedereen die aan mijn verjaardag dacht ♥ vers gebakken cake na een lange ziekenhuisdag ♥ vakantie  ♥  mijn leopard espadrilles  ♥ Gigantische milkshakes bij Hudson ♥ Verse bloemen  ♥ trainen en resultaat zien ♥ zelfgemaakte ijsjes van Griekse yoghurt en fruit, super makkelijk en heel lekker! ♥ relaxen in onze tuin met een stapel tijdschriften ♥ nieuwe bikinis’  ♥ Photoshop skills uitproberen en ontwikkelen ♥  De lay-out van mijn blog, waar ik nog steeds iedere dag ongelofelijk HAPPY mee ben ♥ Netflix ♥ Polaroid foto’s maken met mijn instax en vervolgens mijn wandrek volledig mee volhangen ♥ Het feit dat er altijd vriendinnen zijn waar ik bij terecht kan ♥ ♥   mijn boho tas die ik na heel lang zoeken vond ♥  een goede dag na heel wat slechte dagen. ♥  heel veel nieuwe leuke ideeën voor de blog. ♥  optredens van m’n zusje ♥ een terrasje kunnen pakken met vriendinnen en heel veel drankjes, eten & gezelligheid ♥  1 jaar About That Blonde, dat is een feestje waard! ♥ Verse bloemen op mijn kamer ♥ Naar een leuk festival met goede muziek en gezellige sfeer ♥ Geen happy list zonder eten ♥  Maskertjes met Nina, series kijken, een hele fijne luie zondag! ♥ De mooie kansen die ik krijg door mijn blog, jullie reacties  ♥ Fotografie! Omdat ik nu weer meer met mijn blog bezig ben, ben ik ook weer meer bezig met fotografie. Iets wat ik super leuk vindt om te doen! ♥  Mijn verjaardag op het strand vieren, heel veel taart en jarig zijn! ♥ Genieten van het zonnetje op het terras ♥

Wat waren jouw geluksmomentjes van deze zomer?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.