Tips van Jet

Tips van JetIn Tips van Jet geeft Jet 100 tips om het nieuwe jaar goed te beginnen. Inmiddels zitten we al in april maar hé, dat is geen reden om de rest van het jaar te wachten voor je dit toe kunt passen. Van snelle recepten, die bovendien heel makkelijk zijn, tot handige trucjes en nuttige tips. In Tips van Jet vindt je het allemaal en ook niet onbelangrijk: het kost weinig tijd!

Een happy healthy leven, niet te streng en al helemaal niet saai: dat is de slogan van Jet van Nieuwkerk. In dit boekje deelt ze haar visie, tips en recepten. Geen fitgirl verhalen, maar honderd tips om je leven op orde te krijgen en je koelkast vol met lekkere producten. Want daar houdt Jet ook van: lekker eten! En met dat eten zit het wel goed in dit boek: zo deelt ze ook 30 makkelijke recepten met je waar je echt geen masterchef voor hoeft te zijn. Ook kan je vrijwel alles vinden bij de Appie dus geen moeilijk gedoe. Mijn favorieten zijn toch wel hét toetje en de gele smoothie. Binnenkort wil ik ook zeker de krentenbollen eens gaan maken. Zoveel keuze!

Ik vind het een leuk, maar vooral handig boekje dus bij deze een tip van Jel wat leidt naar een Tip van Jet, kopen dat boek ;-)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.