Treat, Love & Color


Met de nieuwe Essie Treat Love & Color verzorg je niet alleen je nagels maar versterk en voorzie je ze ook nog eens van een leuk kleurtje. Klinkt ideaal want mijn nagels zijn na wat hectische maanden niet meer in zo’n goede staat. Benieuwd of deze formule echt je nagelconditie kan verbeteren?

Sterkere nagels in slechts één week met de nieuwe Treat Love & Color lijn van Essie. Deze nagellak is speciaal ontwikkelt voor de zwakke en broze nagels. Aan de formule zijn extracten van collageen en kamille toegevoegd. Dit geeft als resultaat dat de nagels naast een kleurtje ook de benodigde verzorging krijgen. Hierdoor is een base of topcoat niet meer nodig!

Treat Love Color Essie

De kleuren uit de Treat Love & Color collectie zijn onder te verdelen in drie families; sheers, shimmers en creams. Je kunt dus voor een subtiele verzorgde tint gaan of voor een kleur lak die net zoals een normale lak prachtig dekt. In totaal zijn er 32 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ik kocht een miniset met daarin drie kleuren: Glowing strong, Loving hue en Good lighting. De flesjes zijn dus iets smaller dan normaal, er zit zo’n 5 ML in.

Essie Treat Love and Color

Glowing strong is een koraal tint die perfect dekt in 2 laagjes.

Essie Treat Love and Color

Loving hue is een peachy roze kleur met gouden shimmers. Mijn favoriet! Dekt met 2 laagjes perfect.

Essie Treat Love and Color

Good lighting, een oude kleurig lakje en behoort tot de creams. Perfect als je een neutraal tintje wilt maar heeft wel 3 laagjes nodig.

Doordat deze treatment voorzien is van o.a. collageen en camellia extract krijgen je nagels een mooie, gezonde glans. Ik heb deze lakjes een maand lang gebruikt om te kijken of ik echt verbetering zou zien. De afgelopen maanden heeft mijn gezondheid veel te verduren gehad wat zich ook liet zien in een droge huid, haaruitval én broze nagels. Normaal zijn mijn nagels juist super sterk en het was dus even wennen dat ze telkens afbraken, scheurden of gingen bladderen.

En dan nu dé vraag, werkt het? JA! Wat een fijne nagellakken zijn dit. Ideaal dus als je echt een kuurtje nodig hebt of gewoon om de lakjes te gebruiken ter ondersteuning. Ik merk dat ze minder broos zijn en niet meer afbreken. Ik heb ervoor gekozen om mijn nagels eerst kort te wieken, goed te vijlen en daarna te lakken met de formule een maand lang. Ze groeien nu weer mooi en zijn sterker. Ik wissel ze nu ze in conditie zijn af met mijn normale Essie lakjes.

Treat, Love & Color ・Essie | 3×5 ML | €9,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.