Welkom op About That Blonde!

ABOUTTHATBLONDELOGO

Hi! Zoals de titel al zegt: Welkom op About That Blonde! Huh, een nieuwe blog? Ja! Je komt hier misschien doorgelinkt vanaf Nailcrush of je bent een nieuwe bezoeker.  Ik leg je in deze eerste blogpost uit waarom er een nieuwe blog is ontstaan en wat je hier allemaal kunt gaan vinden.

Al een tijdje spookte door mijn hoofd dat Nailcrush niet meer dé blog(naam) was waarmee ik verder wilde.  Ik ben veel breder gaan schrijven dan enkel over nagels, mijn blog is een stuk persoonlijker geworden en er zijn veel meer onderwerpen toegevoegd. Daardoor vond ik het tijd voor een nieuw begin! Zes jaar geleden begon ik met het bloggen over hetgeen wat ik toen het leukste vond en vooral heel veel deed: nagellak, nail-art en tutorials maken. Op dat moment lag ik voornamelijk op bed door mijn gezondheidssituatie en was mijn blog een uitlaatklep. Toen ik niet altijd fysiek meer met mijn hobby meer bezig kon zijn begon ik er over te schrijven en bereikte zo een aardig groot publiek. Op dat moment was nail-art super hip en ik heb dan ook heel wat leuke samenwerkingen, ideeën en lezers mee bereikt. Daar ben ik super dankbaar voor en ik hoop dan ook om een groot gedeelte mee te kunnen nemen naar deze blog.

Begin dit jaar ben ik begonnen met brainstormen en na een paar maanden had ik pas een aantal namen waarvan ik dacht, ja dat is leuk! Ik wilde iets origineels, iets wat bij mij past en catchy klinkt. Het heeft me dus wat tijd gekost maar een maand geleden heb ik dan toch mijn nieuwe blognaam geregistreerd: About That Blonde! 

Wat kan je hier allemaal gaan verwachten? Zoals ik net al vertelde wil ik over veel meer onderwerpen gaan schrijven dan enkel nail-art. Op ATB zal je meer persoonlijke artikelen gaan vinden. Mijn leven met MS, mijn bezigheden, mijn hobby’s als beauty, fashion, lifestyle maar natuurlijk ook nog altijd nagels en nail-art.

Ik ben nu nog druk bezig met het overzetten van een aantal artikelen die ik al in het voren had geschreven, gegevens van Bloglovin en dergelijke. Mochten jullie nog kleine foutjes op de website zien, laat even een comment achter of mail naar info@aboutthatblonde.com

Ik hoop jullie hier weer als bezoeker te mogen verwelkomen, stay tuned en enjoy!

X.

3 reacties op “Welkom op About That Blonde!”

  1. Hej Mariëlle,

    Wat stoer dat je dit nieuwe blog bent begonnen! Ik wens je heel veel succes. Ik zal regelmatig even langs komen 🙂
    Groetjes,

    Floris

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.