what about 2019?

Nog net op de valreep van eind januari is de eerste persoonlijke blog van 2019 is een feit, yay! Het leek mij wel leuk om even bij te kletsen en het een en ander te delen.  Want ik wil je graag vertellen wat ik in 2019 van plan ben met About That Blonde. Een nieuw jaar betekent vaak nieuwe doelen en plannen. En die heb ik zeker ook voor mijn blog.

Tegenwoordig ligt de focus bij veel bloggers inmiddels op Youtube en Instagram. En hoewel ik beide platforms erg leuk vind is schrijven en foto’s schieten toch meer mijn ding. Onderweg én thuis. Het is namelijk fijne ontspanning tijdens mijn Tysabri-infusen of na lange, drukke dagen. En dat schrijven en fotograferen doe ik onderweg dan voornamelijk op mijn telefoon. Ik twijfel nog of ik in 2019 voor een sim only abonnement (die je helemaal zelf kunt samenstellen) met mijn huidige toestel of voor een nieuw abonnement met iPhone. Ik kan namelijk weer switchen. Daar ben ik heel blij mee want dat betekent misschien wel een nieuw toestel met betere camera. Of meer mb’s en minder belminuten. Dat betekent meer schrijf én upload mogelijkheden onderweg. Maar daarnaast zijn de nieuwe iPhones qua formaat iets groter waardoor een blogje on the go tikken toch net wat beter gaat. Tegelijkertijd wil ik ook weer geen tablet formaat dus mochten jullie nog tips hebben welke telefoons de beste camera’s hebben en wat jullie prettigste vinden aan je abonnement, tell me!

Nieuw jaar, nieuwe blog layout én planning.

Naast mijn schrijf flow heb ik ook het een en ander veranderd aan mijn layout zodat alles nu iets gemakkelijker te vinden is. Dit werkt nu ook op de mobiele versie. Zo kan je bij de swatches nu sorteren. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek merk of kleur, een klik en alles komt per categorie tevoorschijn. Ik ben er heel blij mee, ik hoop jullie ook! In de aankomende weken komen er wat nieuwe swatches online én heb ik een hele toffe nail-art ingepland. Daarnaast heb ik weer heel toffe beauty finds ontdekt en komen er weer nieuwe collecties/ producten aan.

Ook de lifestyle, lievelings en persoonlijke blogjes komen terug. Ik vind het heel leuk om nieuwe adresjes te delen, mijn favoriete items te showen en af en toe van mij af te schrijven. Mijn persoonlijke blogs vind je nu vooral in Insta Stories of in mijn feed. Mocht je het leuk vinden om dit te lezen volg mij dan ook zeker op Instagram. Ik wil proberen om drie artikelen per week te schrijven, met vaste dagen: maandag, woensdag en vrijdag. Zo is het overzichtelijk om het in te plannen en kom ik niet zonder blogs te zitten. Iets wat vorig jaar toch nog wel eens voorkwam als ik weer eens onverwachts in het ziekenhuis was beland. Oeps!

Ik hoop dat jullie, net zoals mij, nog steeds veel plezier halen uit het lezen van blogs. Ik ben in elk geval weer helemaal back on track en er staat nog genoeg op gebied van beauty, lifestyle en mind in de planning om met jullie in 2019 te delen. Liefs!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Ben.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.