Bali Bag

bali bag
Laatst scoorde ik een super tof tasje bij My Jewellery wat ik momenteel veel gebruik. Op Instagram kreeg ik veel vragen waar ik ‘m heb gekocht, dus leek het me leuk én tijd om eindelijk weer eens een What’s In My Bag artikel te maken!Dit exemplaar scoorde ik bij My Jewellery. De rieten tasjes zie je nu volop en deze zwarte variant vind ik geweldig! Ik moet zeggen dat ik de bruine ‘Bali bags’ niet zo leuk vond maar deze heeft mijn hart toch wel gestolen. Hij is fijn van formaat, er past behoorlijk wat in en is erg stevig. Het tasje is met een drukknoopje te sluiten, de binnenkant heeft een stofje en heeft tot halverwege een soort bakje waardoor je inhoud er niet meteen uitkiepert.

Het hengsel is een band van leer. Geen snijdende bandjes dus, maar een fijn, soepel hengsel. Je kunt hem niet verstellen maar hij heeft de perfecte lengte om hem zowel crossbody als over je schouder te kunnen dragen.

Wat zit er zoal in:

Mimi Purse ・ Fabienne Chapot

Hoe leuk is deze portemonnee van Fabienne Chapot? Ik heb hem inmiddels een tijdje en dit formaat is ideaal. Ook in mijn kleinere tasjes past hij makkelijk. De buitenkant is van lichtroze leer, de binnenkant heeft een kreeften printje. Momenteel is hij in de sale dus mocht je hem willen scoren met behoorlijk wat korting, sla je slag 😉

The Body Shop ・Vitamin E Lip Care SPF15

Deze lipbalm is makkelijk mee te nemen, blijft lang zitten en is verzorgend door de toegevoegde vitamine E. Daarnaast beschermt hij je lippen tegen de zon dankzij de toegevoegde SPF 15. Ideaal tijdens de zomermaanden wanneer het zonnetje extra fel schijnt.

Zonnebrand ・ Biodermal

Tijdens de warme dagen probeer ik vrijwel altijd een travel size zonnebrand mee te nemen wanneer ik onderweg ben. Ik verbrand snel én behoorlijk als ik mijzelf niet regelmatig insmeer. Momenteel zit deze mini van Biodermal, met SPF 50 erin. Ideaal om m’n gezicht in te smeren.

Invissibobble 

De beste elastiekjes als je het mij vraagt! Laten geen rare knik achter in je haar én knallen niet kapot.

Flowerbomb ・ Victor & Rolf

Deze mini is ideaal om onderweg in mijn tas mee te nemen, en liefde voor de geur! Hij ruikt heerlijk bloemig, licht en is niet heel aanwezig. Je ruikt hem heel subtiel.

And that’s it! Wat is jouw favoriete tas? En wat zit er standaard bij jou in? 

 

6 reacties op “Bali Bag”

  1. Jeetje wat leuk Mariëlle om jouw pennenvruchten te kunnen lezen. Maar euh…….. wat zit er weinig in jouw tas. Ik wou dat ik hier voldoende aan had. 😳🤪😜😉😊🤗😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.