What’s in my bag – Favorite black bag

What'sinmybag

Iets wat ik iedere dag wel met me meezeul, is mijn handtas. Ik heb een enorme tassen-tic, en ben dan ook altijd op zoek naar de perfecte tas. Op dit moment gebruik ik deze tas die ik heb gekocht bij Loavies. Ik kocht hem een maand geleden en ik ben er zo happy mee! Ik vindt hem ideaal voor dagelijks gebruik. Hij is compact, alles past erin en is op meerdere manieren te dragen. Hoe groter de tas, hoe meer je meesjouwt, haha! Er kan niet meer in dan dat ik daadwerkelijk gebruik, anders sleep ik zo’n beetje alles wat ik heb met me mee ;-). Benieuwd wat er in zit?

What's in my bag

Maar wat zit er dan allemaal in dit kleine tasje verstopt? Het belangrijkste is natuurlijk mijn telefoon en powerbank. Ik heb een kleine compacte powerbank waardoor ik sowieso 2x extra m’n iPhone kan opladen, erg handig als ik een lange dag in het ziekenhuis zit. Zowel mijn telefoonhoesje als de powerbank zijn van FAB. Natúúrlijk kan ook mijn portemonnee niet ontbreken. Dit exemplaar is ook van FAB en deze kocht ik niet zo heel lang geleden toen mijn vorige kapot ging. Hij is wat groter dan ik gewend was maar wel handig in gebruik. Zo past mijn telefoon er in, de belangrijkste pasjes a la bankpas, zorgpas, ziekenhuispas kunnen er in en het heeft een apart vakje voor muntgeld. Er slingeren vaak ook oordoppen in. Altijd handig in het ziekenhuis, op festivals of tijdens optredens van m’n zusje.  Daarnaast zitten mijn sleutels er ook altijd in maar die ontbreken op deze foto. Ik heb er momenteel mijn huissleutel en scootmobiel sleutel in zitten.

Een lippenbalsem vind ik ook altijd wel handig dus die mag ook niet ontbreken. Deze van de Labello is super fijn! De laatste tijd heb ik vaak last van bijwerkingen van mijn medicatie waardoor ik opvliegers krijg. Daarom heb ik er een blikje in zitten met o.a. aspirine, dit zwakt het dan weer wat af. Ook knip ik meestal wat losse kauwgom uit om hierin te doen, scheelt weer een verpakking.  Mijn zonnebril zwerft ook nog in mijn tas rond en dat was het eigenlijk wel, valt toch best mee hé?

Wat zit er zoal in jouw handtas? En wat mag er nóóit ontbreken?

Delen:

1 Reactie

  1. 13 augustus 2016 / 20:27

    Wat een prachtige tas! Het enige wat ik echt áltijd bij heb is mijn telefoon en pinpas. De rest maak ik me niet zo druk over, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.