Young Wild And Me

Essie - Young Wild And Me

Laatst zag ik de nieuwe zomer collectie van Essie in de winkels staan en kon ik het niet laten om Young Wild And Me mee te nemen.

a dusty rose pink nail polish with soft nude tones. (cream)

Essie - Young Wild And Me

Deze nagellak komt uit de Essie Summer 2018 Collection. Deze vind je nu overal waar Essie wordt verkocht. De zomer collectie van Essie staat in het teken van festival fever: dromerige dagen en levendige nachten. Essie zorgt ervoor dat jij deze zomer festival ready bent met mooie kleuren op jouw nagels. In deze collectie zitten creamy en shimmers finishes, voor ieder iets wils.

 

Young Wild And Me is een oudroze nagellak met een creamy finish. De substantie van de lak is wat dun maar hierdoor vind ik hem erg fijn aanbrengen. Daardoor is ie ook lekker snel droog, met 5(!) minuutjes kon ik weer verder. Het fijne, brede kwastje zorgt dat je iedere nagel met één beweging van een laagje lak voorziet. Met twee laagjes dekt hij perfect! Je kunt ongeveer een week van je manicure genieten, dan komen de eerste beschadigingen in de lak.

Essie | 13,5 ML | €9,99

2 reacties op “Young Wild And Me”

  1. Hele mooie dagelijks draagbare kleur! Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen een Essie nagellak heb haha! Zie ze zoveel voorbij komen op blog’s.. Toch maar eens eentje proberen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.